; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad Pitt si Angelina Jolie vs. George Clooney si Amal Alamuddin

Angelina Jolie: „Clooney va face nunta înaintea mea și a lui Brad”

02 June 2014

George Clooney și Amal Alamuddin se vor căsători înainte ca Brangelina, celebrul cuplu format din Angelina Jolie și Brad Pitt, să își oficializeze relația. A spus-o chiar Jolie, într-un interviu acordat „Entertainment Tonight'.

Brad Pitt si Angelina Jolie vs. George Clooney si Amal Alamuddin

Protagonista din „Maleficent' și Brad Pitt s-au logodit în urmă cu mai bine de doi ani, în timp ce vestea că George Clooney se va căsători a făcut înconjurul lumii la sfârșitul lui aprilie.

Întrebată cine va păși prima oară înspre altar, Angelina Jolie a declarat: „Probabil că George'.

Zvonurile au apărut deja: starul din „Monuments Men' și avocata Amal Alamuddin își vor uni destinele pe 12 septembrie, în Italia, pentru ca mai apoi să aibă loc nu una, ci două petreceri de nuntă.

În ceea ce privește propria-i nuntă, Angelina nu pare să fie deloc grăbită: „Nu avem niciun plan de nuntă momentan. Nimic nu este organizat. Nimic nu este gata. Nu am încă o rochie. Pentru noi este ceva foarte personal. Dar înțelegem că suntem persoane publice', a declarat Angelina Jolie, care a mai mărturisit că cei șase copii (Maddox, 12, Pax, 10, Zahara, 9, Shiloh, 7, și gemenii de 5 ani Knox and Vivienne) continuă să își imagineze scenarii trăsnite de nuntă.

“Da, au multe idei  ieșite din comun. Sunt sigură că ei vor fi cei care vor decide când va avea loc și cum va arăta nunta noastră', a mai spus Jolie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare