; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rs_1024x759 160920080822 1024.angelina jolie brad pitt 33.cm.92016.cm.

Angelina Jolie & Brad Pitt. Ce o nemulțumește pe actriță, la trei ani de la despărțire

14 November 2019

Chiar dacă Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, și Brad Pitt, 55 de ani, sunt despărțiți de trei ani și în continuare în proces de divorț, ei tot trebuie să colaboreze atunci când vine vorba de custodia copiilor pe care îi au și acest aspect constituie cea mai mare problemă pe care o are actrița.

 Jolie și Pitt au împreună șase copii – Maddox, 18 ani, Pax, 15 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani -, iar actrița acceptă cu greu faptul că fostul ei soț nu îi permite să se mute în afara Statelor Unite ale Americii cu cei 6 copii. Conform înțelegerii privind custoria copiilor, Angelina trebuie să locuiască în America pentru ca Brad Pitt să îi poată vizita conform unui program stabilit de judecători.

 

„Angelina este foarte frustrată de faptul că Brad nu îi permite ca ea și copiii să locuiască în altă parte', a declarat o sursă apropiată vedetei pentru HollywoodLife.

„Este singurul lucru care o nemulțumește pentru că are un impact asupra modului în care vrea să își trăiască viața. Angelina are o casă în Cambodgia, mai multe locuințe pe continentul african și și-ar dori să își crească acolo copiii. Însă Brad nu este deloc de acord cu acest aspect și a spus foarte clar că nu este un lucru negociabil. Prin urmare, Angelina se vede obligată să locuiască în America până când gemenii vor implini 18 ani, însă acest lucru este foarte frustrant pentru ea'.

Angelina Jolie s-a concentrat pe educația celor șase copii ai săi, încurajându-i să se accepte așa cum sunt și să învețe unul de la celălalt. 

„Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască sau să își imagineze ei înșiși ceea ce vor să făcă în viitor. Vreau ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume.', a declarat ea într-un interviu acordat recent publicației Harpers Bazaar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare