; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie: Brad este singurul cu care vorbesc

09 December 2011

Angelina Jolie nu are prietene și recunoaște că nu are cu cine să vorbească în afară de Brad Pitt, scrie femalefirst.co.uk.

Actrița, care este mama a șase copii, pe care îi crește alături de Brad Pitt, a recunoscut că nu știe să fie sociabilă. Mai mult, Jolie a spus că preferă de o mie de ori să stea în casă, alături de familia ei, decât să meargă la petreceri.

Într-un interviu acordat ediției americane a revistei Marie Claire, Angelina a spus: „Nu prea am prietene în filme, dacă ai realizat. Ei bine, am foarte puține prietene; eu doar…eu stau acasă foarte mult timp. Nu sunt foarte sociabilă. Nu am multe activități alături de ele și sunt foarte legată de casă'.

„Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad… Dar nu știu, nu am foarte mulți prieteni cu care să pot vorbi. El este chiar singurul om cu care discut', a povestit Angelina Jolie.

Actrița a spus că a învățat de la partenerul ei de viață că este mai important să pui pe primul loc fericirea și bunăstarea familiei.

Angelina a explicat, în același interviu, că nu se gândește să mai adopte un copil prea curând, dar nu știe dacă nu cumva, într-un viitor apropiat, nu va rămâne însărcinată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare