; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie, asasinul perfect

23 June 2008

“Wanted” ne ofera o poveste antrenanta si o revenire pe ecran a Angelinei Jolie, intr-un rol potrivit cu imaginea ei de femeie fatala, puternica si exploziva.

Mult-asteptatul film cu super-asasini, “Wanted”, face parte dintr-o miniserie de benzi desenate contemporane (din 2003), ii are in distributie pe James McAvoy, Angelina Jolie si Morgan Freeman si are un subiect orientat spre un public adult, care aminteste de “Fight Club” (1999) sau “Matrix” (1999). Wesley Gibson (James McAvoy) isi petrece viata intr-un birou modular, are o iubita care il inseala si un sef care il intimideaza. Tatal lui a fost un asasin de exceptie, a carui moarte l-a marcat pe Wesley: acesta primeste ocazia sa se razbune, dupa ce partenerul tatalui sau, Sloan (Morgan Freeman) il invita sa i se alature, iar Wesley devine discipolul lui Fox (Angelina Jolie), adjuncta lui Sloan.

Capital de imagine
Chiar daca nu detine rolul principal, Angelina Jolie va atrage lumea la cinematograf. Actrita este deja un brand media, care a crescut in ultimii ani, pe fondul relatiei cu Brad Pitt, al familiei expansioniste pe care o au (trei copii adoptati, Maddox – 6 ani, Pax – 4 ani, Zahara – 3 ani si Shiloh, fetita de doi ani a cuplului), al celor doua gemene pe care le asteapta la finele lui iulie/inceputul lui august si al actiunilor umanitare in care e implicata. Deocamdata Angie ne tine pe jar cu suma pe care o va primi pentru primele poze ale gemenelor (revista “People” a pus la bataie 15 milioane de dolari) si cu zvonurile despre urmatorii patru membri ai familiei. Revista americana “National Enquirer” a obtinut declaratii ale unor prieteni ai cuplului Jolie-Pitt care sustin ca actrita vrea un total de 10 copii. Mai exact, Angie ar vrea inca un baiat cu Brad si alti trei micuti adoptati. “Misiunea ei este sa creasca 10 copii americani cu legaturi cu diferite continente din lume”, a explicat o sursa pentru publicatia amintita.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare