; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie are tatuaj cu dedicaţie pentru Brad

12 July 2010

Actriţa Angelina Jolie (35 de ani) îşi promovează noua peliculă „Salt' – care este programată să intre în cinematografele româneşti pe 6 august – şi site-urile de ştiri sunt pline de informaţii despre actriţă. Celebră pentru numeroasele ei tatuaje, Angie şi-a decorat mai nou corpul cu încă un tatuaj: o inimioară.

Angelina a recunoscut că nu se pricepe deloc să ţină secrete.

Femalefirst.co.uk scrie că Angie şi-a tatuat imaginea pe interiorul uneia dintre coapse ca o dedicaţie adusă iubitului ei, Brad Pitt (46 de ani). „Este pentru Brad', a răspuns actriţa când a fost întrebată de postul MTV care este motivaţia tatuajului despre care nu a dat mai multe informaţii.

Cu toate acestea, probabil că vom afla cât de curând cum stă treaba cu inimioara în cauză, pentru că Angie a admis „Nu mă pricep deloc să ţin secrete'.

În acelaşi interviu, actriţa de 35 de ani a apărat stilul băieţesc în care se îmbracă fetiţa de patru ani a ei şi a lui Brad, Shiloh: „Copiii ar trebui să se poată exprima în orice mod doresc, fără a fi judecaţi de nimeni, pentru că asta este o parte importantă a dezvoltării lor. Cred că Shiloh este fascinantă prin alegerile pe care le face. Are stilul din Muntenegru. Aşa se îmbracă oamenii acolo. Îi plac treningurile, îi plac costumele, îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Crede că e ca fraţii ei', a completat actriţa, care creşte încă cinci copii alături de iubitul ei Brad Pitt (Maddox – opt ani, Pax – şase ani, Zahara – cinci ani şi gemenii Knox şi Vivienne – care astăzi, 12 iulie, împlinesc doi ani).

Să trăiască natura!

Acelaşi site, femalefirst.co.uk, scrie că actriţa care joacă rolul unui spion de elită în „Salt' insistă că nu face exerciţii la sală, că silueta ei silfidă se datorează genelor bune şi că nu are nici o problemă cu rolurile de acţiune: „Nu fac sport. Am fost mereu subţirică şi mi-a plăcut mereu să alerg, şi să sar, şi să fac mişcare, aşa că rolurile de acţiune nu sunt o mare problemă pentru mine. Îmi plac'.

În noul ei film, iubita lui Brad Pitt face pe dura şi admite – în revista „Total Film' – că rolul lui Evelyn Salt nu este deloc unul efeminat: „Nu-şi foloseşte sexualitatea pentru a obţine ceva. De fapt, din multe puncte de vedere, aici arăt cel mai dur, pentur că atunci când te lupţi situaţia devine urâtă şi dacă cineva îţi sparge nasul nu e deloc frumos', a explicat actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare