; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie are 25 de angajaţi!

28 July 2010

Pozează ea în mama-eroină, dar Angelina Jolie nu are grijă singură de familia numeroasă: jurnalistul britanic Andrew Morton scrie, într-o biografie neautorizată, care va fi pusă în vânzare în luna august, că actriţa este ajutată de un staff numeros.

.

Ca un star adevărat, Angelina Jolie (35 de ani) nu spală rufe şi nu găteşte

Ca un star adevărat, Angelina Jolie (35 de ani) nu spală rufe şi nu găteşte

Potrivit acestuia, Angelina – care creşte împreună cu Brad Pitt şase copii cu vârste între 8 şi 2 ani – a avut nevoie de un personal uriaş pentru a face faţă vieţii în Franţa, unde cuplul a închiriat o proprietate în 2008. „Casa era plină cu bone din Vietnam, Congo şi SUA; patru asistente medicale şi un doctor aflat mereu la dispoziţie; o bucătăreasă, două menajere, un şofer, patru bodiguarzi şi şase paznici', scrie acesta în „Angelina: An Unauthorized Biography'.

Conform britanicului, Angelina a împrumutat de la mama sa – cu care ar fi avut o relaţie foarte rece în anii copilăriei, deoarece ea semăna cu tatăl infidel, Jon Voight – metodele de creştere a copiilor, inclusiv un sistem de recompense.

Andrew Morton este cunoscut pentru biografiile neautorizate pe care le-a făcut celebrităţilor, printre care Prinţesa Diana, Tom Cruise, Madonna sau soţii Beckham.

În ce o priveşte pe Angelina, aceasta a refuzat, de-al lungul vremii, să dea detalii despre cum îşi organizează treburile domestice şi este rareori văzută în compania vreunei bone.

Recent, în revista „Vanity Fair', actriţa – care îşi promovează pelicula „Salt' (ce va fi lansată la noi pe 6 august) – insista că ea şi Brad fac cu rândul în ce priveşte supravegherea copiilor şi că au un pat imens, de două ori mai mare ca unul normal, în care toată familia doarme împreună deseori, fapt ce îi apropie foarte mult.

.

Citeşte şi :

Brad şi Angelina, casă de 40 de milioane de dolari

Angelina Jolie are tatuaj cu dedicaţie pentru Brad

Angelina Jolie îşi ia fetiţa la lecţiile de zbor

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare