; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

86th Annual Academy Awards   People Magazine Arrivals

Angelina Jolie ar vrea să-l lase pe Brad Pitt fără castelul unde s-au căsătorit

24 July 2019

Proprietatea pe care Angelina Jolie și Brad Pitt o dețin în Franța ar putea deveni motiv de dispută între cei doi actori. 

Castelul Miraval din Franța, unde a avut loc nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt în august 2014, ar putea deveni motiv de dispută între cei doi, potrivit radaronline.com. Potrivit sursei citate, vedeta hollywoodiană ar vrea ca proprietatea să rămână doar a ei.

„Angie a fost de curând în Franța și a mers și la castelul pe care îl deține împreună cu Brad Pitt… Când a ajuns acolo și-a dat seama cât de mult iubește acel loc și cât l-ar durea pe Brad Pitt dacă i l-ar lua', a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru RadarOnline.

Însă și Brad Pitt iubește la fel de mult proprietatea respectivă, astfel că dorința Angelinei Jolie ar putea isca un nou scandal între cei doi.

„Brad iubește locul acela și știe că Angelina n-ar face altceva decât să-l vândă sau să-l demoleze doar fiindcă e răzbunătoare. Se va lupta din răspouteri să rămână cu castelul', a adăugat sursa respectivă.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare