Homepage  / Vedete străine

Angelina Jolie, pe covorul roșu alături de fiica sa, Vivienne. Actrița a adăugat un nou tatuaj colecției sale

Angelina Jolie, pe covorul roșu alături de fiica sa, Vivienne. Actrița a adăugat un nou tatuaj colecției sale
7

de Cristina Țapu,

Angelina Jolie și fiica ei cea mică, Vivienne, au fost prezente la cea de-a 77-a ediție a premiilor Tony din New York, pe 16 iunie 2024. Fosta soție a lui Brad Pitt a purtat o rochie care a lăsat la vedere cel mai recent tatuaj al său.

Angelia Jolie, pe covorul roșu alături de fiica sa, Vivienne

Producătoarea filmului „The Outsiders”, în vârstă de 49 de ani, a pășit pe covorul roșu la Teatrul David H. Koch din Lincoln Center, New York, purtând o rochie personalizată din catifea verde-gri de la Versace. Fotografii au observat imediat tatuajul de pe pieptul ei, reprezentând o rândunică în zbor.

Această pasăre are o semnificație profundă, fiind considerată aducătoare de belșug casei unde își face cuibul. Rândunelele sunt cunoscute pentru loialitatea lor și capacitatea de a se întoarce în același cuib an de an, simbolizând legăturile strânse de familie și stabilitatea.

2024 Tony Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vivienne a purtat un costum căruia i-a asortat un papion și nu s-a desprins nici măcar o clipă de celebra sa mamă. Au pozat amândouă la panou și s-au aflat în centrul atenției fotografilor prezenți la eveniment.

Copiii Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt par să se îndepărteze treptat de tatăl lor și fac tot posibilul pentru a nu mai fi asociați cu celebrul actor de la Hollywood.

Pe 27 mai, Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 18 ani, prin urmare este un adult capabil să decidă pentru sine din punct de vedere legal. Iar prima sa decizie majoră a fost să renunțe la numele de familie al tatălui său. Astfel, pe 2 iunie, tânăra a depus o cerere în instanță.

Shiloh, prima fiică biologică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, „și-a angajat propriul avocat și a plătit ea însăși”, a declarat o sursă pentru Us Magazine, menționând că mama sa, în vârstă de 49 de ani, „nu poate vorbi”, tăcerea sa fiind condiționată de procedurile legale. Aceeași sursă a menționat că motivul invocat de Shiloh în cererea sa de renunțare la numele de familie al tatălui său este „legat de istoria abuzurilor”.

Angelina Jolie și Brad pitt s-au despărțit în urmă cu mai bine de șapte ani, iar de atunci au fost implicați în procese pe tema custodiei, a circumstanțelor în care relația lor s-a încheiat și a afacerilor lor în desfășurare. Jolie și Pitt au șase copii împreună, care au rămas, după divorț, alături de actriță. Angelina are custodia fizică principală a copiilor, în timp ce lui Brad i s-au acordat drepturi de vizită, după o bătălie juridică îndelungată. Relația lui cu copiii nu este, însă, deloc una apropiată, aceștia luând partea mamei lor în toată această tevatură.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton