; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie, acuzată de exploatarea copiilor din Cambogia. Iată ce reacție a avut actrița!

Angelina Jolie, acuzată de exploatarea copiilor din Cambodgia. Iată ce reacție a avut actrița!

31 July 2017

Angelina Jolie (42 de ani) neagă “cruzimea” audițiilor organizate pentru filmul „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers', realizat pentru Netflix, informează BBC.

De curând, actrița a acordat un interviu publicației Vanity Fair în care a vorbit despre viața de după divorț, dar și despre acest film. Angelina a explicat ce jocuri s-au folosit pentru a putea selecta copiii care mai târziu aveau să apară în cadrul filmului. În jocul organizat de echipa de producție, copiii erau puși să „fure' bani și apoi, după ce erau prinși, ei trebuiau să explice ce i-a motivat să facă acest lucru. Angelina a spus în cadrul interviului că se “căutau în mod specific copiii care au experimentat greutăți și care au avut parte de o viață dificilă”.

“Srey Moch — selectată pentru rolul principal — a fost singurul copil care a privit fix acei bani foarte, foarte mult timp”, a declarat Angelina Jolie în acel interviu. “Atunci când a fost obligată să îi înapoieze, a fost copleșită de emoție… Mai târziu, când a fost întrebată la ce îi trebuiau acei bani, a spus că bunicul ei murise, iar familia ei nu avea suficienți bani pentru o înmormântare potrivită”, a spus în continuare vedeta.

Interviul a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, mulți acuzând-o pe Jolie de “exploatare”.

Reacția actriței nu a întârziat însă să apară. Aceasta a declarat în cadrul unui comunicat oficial faptul că este „fals și supărător' faptul că oamenii interpretează în mod greșit declarațiile sale cu privire la casting și că sunt „fapte scoase din context'.

'Sunt supărată că un exercițiu al unei improvizații a fost descris ca și cum ar fi fost scenariu real', scrie BBC.

'Scopul acestui film este să atragă atenția asupra ororilor războiului prin ochii copiilor și să-i ajute să lupte pentru a se proteja. Sugestia că bani adevărați au fost luați de la un copil în timpul audiției este falsă și supărătoare. Aș fi revoltată eu însămi dacă s-ar fi întâmplat așa', a adaugat ea.

'First They Killed My Father' a fost debutul regizoral al Angelinei Jolie pentru Netflix.  Povestea relatează o poveste adevarată a unui supraviețuitor al genocidului din Khmer Rouge, spusă însă prin ochii unui copil.

Jolie a declarat la începutul acestui an pentru BBC că speră ca filmul să ajute cambodgienii să se schimbe în bine și să îi facă să discute deschis despre traumele suferite.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare