; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară despre o posibilă continuare la „Maleficent”

05 September 2017

În 2014, Angelina Jolie a interpretat-o pe vrăjitoarea cea rea într-o nouă adaptare a vechii povești „Frumoasa din pădurea adormită', în regia lui Robert Stromberg. „Maleficent' a primit o nominalizare la Oscar pentru costume.

 

De-atunci, se tot vorbește despre o posibilă continuare , dar toate vorbele au rămas numai la acest stadiu. Cu un mare succes de box office, aproape 800 de milioane de dolari, nu e nicio mirare că Disney vrea să facă și partea a doua. Acum însă chiar Angelina Jolie a anunțat că filmările vor începe cât de curând.

Vestea a venit de la Festival du Film de la Telluride (SUA), unde actrița de 42 de ani și în curs de a deveni celibatară a fost pentru a-și prezenta noul film, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers'. Întrebată de jurnaliștii de la Deadline, Angelina Jolie a anunțat că noul ei proiect este „Maleficent 2': „Trebuie să-și hrănesc familia acum, deci este momentul să redevin actriță', s-a amuzat Angelina adăugând: „Am lucrat pe scenariu și va fi o continuare foarte puternică a poveștii'.

Pentru cei care nu au văzut încă filmul „Maleficent', Diva îl va difuza pe 29 septembrie.

 

Puteți vedea trailerul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare