; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maleficent, Mistress Of Evil Photocall   Rome

Angelina Jolie a plătit un asasin ca să o omoare. Cum a scăpat cu viață

25 March 2021

Celebritatea nu înseamnă fericirea absolută! Este și cazul Angelinei Jolie, care de-a lungul vieții a întâmpinat cumpene greu de dus, dar peste care a reușit să treacă.

Depresia, boala secolului, a afectat-o și pe actriță în urmă cu 20 de ani. A fost atât de rău încât frumoasa Jolie nu-și mai dorea să trăiască. Pentru a evita sinuciderea, Angelina s-a gândit să angajeze un asasin pentru a face acest gest necugetat.

Gestul de a-și curma singură viața a fost eliminat din gândurile sale pentru faptul că nu își dorea ca familia ei să se simtă vinovată pentru dorința ei.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare’, a spus Jolie pentru cei de la IMDB.com, atunci când actrița avea doar 26 de ani.

 Vezi galeria foto >

Cine i-a salvat viața Angelinei Jolie

Ca într-un film s-a derulat și încheiat această poveste. Deși pare surprinzător cel care i-a salvat viața a fost întocmai persoana pe care Angelina o angajase să o omoare.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!', a mai spus actrița.

Motivul pentru care a vrut să apeleze la un asasin ca s-o omoare și nu a vrut să se sinucidă ea a fost gândul că familia s-ar putea simți vinovată ulterior, după moartea ei, dacă și-ar fi luat chiar ea zilele.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinucirea…’, a explicat Jolie, în 2001.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare