Homepage  / Vedete / Vedete străine

Angelina Jolie a plătit un asasin ca să o omoare. Cum a scăpat cu viață

Angelina Jolie a plătit un asasin ca să o omoare. Cum a scăpat cu viață
9

de Redactia Tvmania

Celebritatea nu înseamnă fericirea absolută! Este și cazul Angelinei Jolie, care de-a lungul vieții a întâmpinat cumpene greu de dus, dar peste care a reușit să treacă.

Depresia, boala secolului, a afectat-o și pe actriță în urmă cu peste 20 de ani. A fost atât de rău încât frumoasa Jolie nu-și mai dorea să trăiască. Pentru a evita sinuciderea, Angelina s-a gândit să angajeze un asasin pentru a face acest gest necugetat.

Gestul de a-și curma singură viața a fost eliminat din gândurile sale pentru faptul că nu își dorea ca familia ei să se simtă vinovată pentru dorința ei.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”, a spus Jolie pentru cei de la IMDB.com, atunci când actrița avea doar 26 de ani.

În 2003, actrița recunoștea chiar că un asasin nu ar fi „atât de greu de găsit în New York”. „Oricât de nebun ar suna, cred că mulți oameni se gândesc la sinucidere când sunt tineri. Eram foarte conștientă că atât de mulți oameni din jurul meu, precum mama mea, ar avea impresia că nu a oferit suficient sau nu a făcut suficient, dacă mi-aș fi luat viața. Deci, soluția mea a fost dacă altcineva mi-ar fi luat viața – ca într-un „jaf” – atunci ar fi o crimă și nu ar fi simțit cineva că m-ar dezamăgi.”, a declarat Jolie într-un interviu din 2003 pentru The Face.

Angelina JolieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine i-a salvat viața Angelinei Jolie

Ca într-un film s-a derulat și încheiat această poveste. Deși pare surprinzător, cel care i-a salvat viața a fost tocmai persoana pe care Angelina o angajase să o omoare.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”, a mai spus actrița.

Motivul pentru care a vrut să apeleze la un asasin ca s-o omoare și nu a vrut să se sinucidă ea a fost gândul că familia s-ar putea simți vinovată ulterior, după moartea ei, dacă și-ar fi luat chiar ea zilele.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinucirea…”, a explicat Jolie, în 2001.

Angelina Jolie, care a primit un Oscar la vârsta de 25 de ani pentru rolul din „Girl, Interrupted”, a recunoscut că a avut PTSD și, din acest motiv, a trecut prin perioade grele.

Totodată, divorțul de Brad Pitt, început în 2016, nu s-a finalizat nici astăzi. Subiectul este unul extrem de discutat, iar copiii sunt printre cei mai afectați de situația tensionată dintre părinți.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton