; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie si Jennifer Aniston la Globurile de aur 2018

Angelina Jolie a ignorat-o pe Jennifer Aniston la Globurile de Aur 2018. Momentul, surprins de camerele de filmat

09 January 2018

Duminică seară, în timpul galei de decernare a Globurilor de Aur 2018, Angelina Jolie și Jennifer Aniston s-au aflat pentru prima dată în ultimii trei ani în același loc, la o gală de premiere unde toți ochii au fost ațintiți, desigur, asupra lor. De altfel, Dailymail.co.uk scrie că evenimentul nu a trecut deloc neobservat.

Angelina Jolie nu a fost încântată de prezența pe scena Globurilor de Aur a fostei soții a lui Brad Pitt, iar martoră a fost colega lor de breaslă, Dakota Johnson. De altfel, cele două foste soții ale lui Brad Pitt au reușit să evite să se afle una lângă cealaltă pe covorul roșu. Ajunse însă în sală, lucrurile au luat o altă turnură, iar Angelina nu a scăpat de comentarii.

Imaginile din timpul Galei de duminică seară o prezintă pe Aniston pe scenă – starul din „Friends'/„Prietenii tăi' a urcat pe scena Globurilor de Aur pentru a acorda un premiu – în timp ce Angelina Jolie se uită constant în jos, de parcă nici nu ar vedea-o pe fosta ei rivală. Una dintre martorele întâmplării a fost mai tânăra lor colegă de breaslă, actrița din „50 Shades of Grey'/„Cele 50 de umbre ale lui Grey', Dakota Johnson, care stătea la aceeași masă cu Jolie.

La scurt timp, pe Twitter au apărut reacții, cineva spunând: „Dakota Johnson prinsă în timp ce arunca ocheade Angelinei Jolie în timp ce Jennifer Aniston se afla pe scenă: Când vrei să pară că nu ne interesează, dar nu te poți abține'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare