; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie a fost ameninţată cu moartea

11 June 2012

Cu doar puţin timp înainte de nunta ei cu Brad Pitt, Angelina Jolie a început să primească ameninţări cu moartea din partea unor terorişti sârbi, scrie National Enquirer. Acesta a fost şi motivul pentru care Brad i-a interzis Angelinei să plece în Bosnia, unde urma să fie premiată.

Angelina a devenit “persona non grata” în Serbia după lansarea filmului “In the Land of Blood and Honey”, iar fanaticii “o vor moartă”, a declarat un apropiat al actriţei. Scrisorile pline de mesaje de ură au început să curgă încă din primăvara acestui an, deşi Jolie a explicat în repetate că filmul ei nu are un mesaj anti-sârbi.

Brad Pitt trăieşte într-o spaimă de nedescris după ce o grupare teroristă a ameninţat-o cu moartea pe logodnica lui. În aceeaşi măsură, Angelina e speriată că cei şase copii ai ei ar putea fi în pericol.

“Brad a dublat numărul agenţilor de securitate care o păzesc pe Angelina”, a spus o sursă apropiată celor două vedete.

Având în vedere că nunta lor  se apropie cu paşi repezi, Brad a avut “câteva întâlniri referitoare la asigurarea pazei în ziua cea mare”.

“Brad este absolut terifiat că Angelinei i s-ar putea întâmpla ceva rău chiar în ziua nunţii”, a mai povestit sursa.

“In the Land of Blood and Honey” are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare