; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie a fost acuzată de plagiat

05 December 2011

Un jurnalist din Croaţia a dat-o în judecată pe Angelina Jolie, după ce a spus că actriţa ar fi furat ideea care stă la baza filmului care-i marchează debutul regizoral, scrie Mediafax, care citează un articol dailymail.co.uk.

„Mi-a luat ideea!', a spus jurnalistul James J. Braddock.

Bărbatul pretinde că ideea îi aparţine şi a fost publicată de el într-un articol de acum 4 ani. El a adunat chiar documente doveditoare, pe care le-a anexat la dosarul de la judecătorie.

„In the Land of Blood and Honey' va apărea în curând şi are în distribuţie mai mulţi actori bosniaci. Braddock e de părere că există coincidenţe între articolul său şi scenariul filmului Angelinei Jolie. De exemplu, personajul principal al filmului, o femeie musulmană, ar fi şi centrul articolului său, mai spune Braddock.

Potrivit sinopsisului oficial, citat de agenţia de presă, filmul are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare