; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina Jolie

Angelina Jolie a donat un milion de dolari în beneficiul copiilor săraci

26 March 2020

Actrița Angelina Jolie (44 de ani) este bucuroasă că are toți cei șase copii alături de ea, în Los Angeles, fiul ei cel mare, Maddox (18 ani), care studia la o universitate din Seul întorcându-se acasă zilele trecute, scrie Page Six. Cursurile universitare s-au suspendat în Coreea de Sud, din cauza pandemiei, așa că Maddox a revenit în SUA, să fie alături de frații lui: Pax, 16 ani Zahara, 15 ani, Shiloh, 13 ani, Knox și Vivienne, 11.

Tot zilele trecute, Angelina Jolie a anunțat că donează un milion de dolari organizației No Kid Hungry, care distribuie hrană copiilor săraci.

Mai mult de un miliard de copii din lumea întreagă stau acasă din cauza închiderii școlilor. Mulți depind de hrana primită la școală, inclusiv 22 de milioane de copii din America. No Kid Hungry face eforturi imense să ajungă la cât mai mulți dintre copiii care au nevoie de hrană', a declarat ea. 

De asemenea, Angelina Jolie a făcut donații Agenției pentru Refugiați a ONU și a trimis sprijin financiar unor școli din Afganistan, Cambodgia, Kenya și Namibia, pentru a ajuta la continuarea învățării pe timpul pandemiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare