; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelinajolie

Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

22 June 2020

După o lungă perioadă de tăcere, Angelina Jolie a vorbit despre divorțul de Brad Pitt și motivele care au stat în spatele acestei decizii.

 

În cadrul unui interviu acordat revistei Vogue India, actrița a dezvăluit că decizia de a rupe căsătoria cu fostul soț a fost luată pentru binele celor șase copii: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii în vârstă de 11 ani Vivienne și Knox.

„M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Și în continuare mă concentrez pe vindecarea lor', a declarat Jolie.

 

Actrița a mai vorbit și despre decizia ei de a nu discuta despre divorț, explicând modul în care numeroasele speculații, în special din partea presei, i-au afectat pe copiii ei.

„Unii au profitat de tăcerea mea și copiii au văzut numeroase minciuni despre ei în presă, dar le reamintesc mereu că ei cunosc care este adevărul. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici', a mai spus Angelina Jolie.

 

Vorbind despre copiii ei, Jolie a dezvăluit și modul în care îi crește pe cei trei copii adoptați, Maddox, Pax și Zahara și cum îi încurajează să își accepte și să îți cunoască trecutul.

„Este foarte important să vorbești deschis despre totul. Adopția și orfelinatul sunt două cuvinte pozitive în casa noastră. Cu toți copiii mei adoptați nu pot vorbi despre sarcină, însă vorbesc în detaliu și cu multă dragoste despre călătoria mea pentru a-i găsi și cum a fost când m-am uitat pentru prima dată în ochii lor. Ei trebuie să știe mereu de unde vin. Au rădăcini pe care trebuie să le cunoască. Să le onoreze. Să învețe din ele. Acum mă concentrez pe un viitor în care toți facem parte dintr-o familie unită. Sunt binecuvântată că mi-au permis să le fiu mamă. Sunt recunoscătoare în fiecare zi', a mai declarat fosta soție a lui Pitt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare