; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina, făcută psihopată de un bodyguard

02 April 2010

Un fost bodyguard de-al Angelinei Jolie (34 de ani), care a lucrat pentru actriţă în perioada în care aceasta începuse să se întâlnească cu Brad Pitt (46 de ani), spune că vedeta din Wanted' (2008) nu seamănă deloc cu imaginea pe care şi-a creat-o în ochii lumii, relatează celebritywonder.com.

Angelina are o imagine publică şi una privată. În opinia mea, Angelina din viaţa de zi cu zi este egocentrică şi obsedată de control. Nu are deloc răbdare. Nu face lucruri bune doar pentru că aşa îi dictează inima. Este o psihopată în adevăratul sens al cuvântului', explică fostul angajat, pe nume Bill.

Acesta este de părere că Angelina Jolie îşi varsă nervii asupra lui Brad Pitt şi a celor 6 copii pe care îi cresc împreună.

Bodyguardul mai crede că relaţia cele două vedete este pe cale să se destrame tocmai pentru că fosta lui şefă nu are încredere în partenerul ei şi vrea să ştie ce face acesta în orice moment al zilei: Îl chema pe Brad Pitt de pe platourile de filmare pentru a-l interoga. El se albea mereu la faţă şi privea în jos'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare