; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina are totul, mai puţin prieteni adevăraţi

10 September 2010

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi îl are ca soţ pe unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din lume, are o familie numeroasă, o carieră de succes şi o avere fabuloasă, însă toate acestea nu sunt de ajuns, scrie dailymail.co.uk despre Angelina Jolie.

.

Foto: Hepta. Angelina se ocupă acum de problemele celor afectaţi de inundaţiile ce au lovit Pakistanul luna precedentă.

Ceea ce îi lipseşte starului sunt prietenii adevăraţi, în care să poată avea încredere oarbă.

În timpul unei vizite în Pakistan – făcută în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei al Naţiunilor Unite – în cadrul unui interviu acordat CNN, Jolie a mărturisit că singura persoană cu care poate vorbi, când simte că presiunile de ordin emoţional generate de postul său o depăşesc, este Brad Pitt, soţul său.
Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, el vrea să ştie cât mai mult despre problemele de care mă ocup ca Ambasador al Bunăvoinţei şi despre călătoriile mele făcute în aceste scopuri. Dar, nu ştiu, nu am foarte mulţi prieteni cu care să vorbesc. De fapt, el este chiar singurul cu care vorbesc,' spune Angelin, citată de dailymail.co.uk.

Angelina nu a ascuns de copii săi scopul frecventelor sale călătorii în zone de conflict sau afectate de calamităţi pentru că îşi doreşte ca şi ei să crească în acelaşi spirit şi să înţeleagă modul în care merg lucrurile în lumea aceasta.

La momentul acestui interviu acordat CNN, starul din Salt' se afla în Pakistan, unde luna trecută, din cauza inundaţiilor, peste 1.500 de pakistanezi au murit şi alţi 20 de milioane s-au îmbolnăvit sau şi-au pierdut toată agoniseala.

Naţiunile Unite consideră această catastrofă unul dintre cele mai mari dezastre din istoria ONU ca număr de oameni afectaţi şi ca întindere a zonei afectate.'

Există foarte multe speculaţii cu privire la motivul pentru care această calamitate nu a primit atenţia care i se cuvine,' a declarat Angelina cu privire la acest dezastru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare