; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelina a ciopârțit ultimul film al lui Brad Pitt

12 November 2011

Întrucât în „Moneyball', cel mai recent lungmetraj în care joacă Brad Pitt, actorul e înconjurat de femei frumoase, se zvonește că Angelina nu a stat de pomană și s-a ocupat să pună în bețe în roate celorlalte actrițe, scrie National Enquirer.

Se pare că exista o adevărată chimie între Brad Pitt și colega de platou Kathryn Morris (care a jucat în „Cold Case'). Mai mult, actrița juca rolul proaspetei soții a personajului lui Pitt, așadar existau scene care au înfuriat-o pe soția din viața reală a lui Brad Pitt.

Tocmai de aceea, Angelina a făcut tot ce i-a stat în putință să șteargă toate scenele în care apărea Kathryn. Cel puțin așa spun zvonurile de pe platourile de filmare.

„Când Brad, care este de asemenea unul dintre producători, a văzut varianta finală a filmului, el a simțit că povestea ar fi mers foarte bine dacă el nu se recăsătorea (în film, n.r.), pentru că personajul lui este un singuratic. Deci, el a fost cel care a ordonat ca scenele lui Kathryn să fie șterse', a spus o sursă de pe platoul de filmare.

Problema este, spune sursa, că nimeni nu crede că ideea a fost într-adevăr a lui Brad. Mai mult, este de neimaginat cum va arăta filmul, acum că a fost regândit și ciopârțit. Merită știut că personajul lui Brad Pitt va purta o verighetă pe toată durata filmului, asta pentru că ar fi fost prea scump să reia filmările.

„Moneyball', filmul în care personajul poartă verighetă deși nu e însurat, va avea premiera în România pe 9 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare