; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (55)

Angelica Rivera va petrece Crăciunul alături de fostul său soț, Jose Albetro Castro

21 December 2020

Relația dintre Angelica Rivera și fostul soț, Jose Albertro Castro, alături de care are 3 fete a rămas una amiabilă. Se pare că cei doi vor petrece împreună Crăciunul. 

Dezvăluirea a fost făcută de Sofia, una din fetele celor doi, într-un vlog. 

„De o vreme am stat separați din cauza pandemiei, inclusiv cu surorile mele nu m-am mai văzut atât de des, dar vom petrece Crăciunul împreună. Nu înseamnă că părinții mei se împacă, dar este minunat că tata va fi alături de noi de Crăciun, părinții mei se înțeleg super bine. Vă spun de acum pentru că pe 24 sigur vom posta pe rețelelee de socializare o fotografie împreună lângă brad și sper să nu apară iar știri în care să se spună că părinții mei s-au împăcat. Mai bine să scrie că am reușit să fac cel mai frumos brad', a declarat Sofia Castro. 

Nu este prima oară când aceștia petrec Sărbătorile de iarnă împreună. La fel s-a întâmplat și anul trecut. Ba chiar la începutul acestui an, producătorul de telenovele spunea că de când Angelia Rivera a divorțat de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Neto, relația dintre ei s-a îmbunătățit gândindu-se mereu la bunăstarea celor trei fete ale lor.

„A existat întotdeauna o comunicare bună între noi și mereu când ne-am întâlnit ne-am înțeles foarte bine. În prezent, există mai puține angajamente la care ea (Angélica) trebuie să se supună și este mai ușor să putem comunica', a declarat Jose Alberto Castro în februarie.

 

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 1988, când Angelica a început să facă primii pași în mediul artistic ca model, participând la videoclipul piesei „Macumba' . În 1993 actrița a jucat în telenovela „Valentina'. Acolo s-a întâlnit cu producătorul José Alberto Castro. La scurt timp au început o relație care a durat mai bine de 10 ani, fără a se căsători și au avut 3 fete împreună Sofía (1996), Fernanda (1999) și Regina (2005). Abia la finalul lui 2004 aceștia au decis să se căsătorească. Relația dintre ei s-a rupt în 2007 pe vremea când Angelica filma pentru telenovela „Tequila cu suflet de femeie', unde a  interpretat personajul Gaviota. Tot în acel an, actrița era invitată de Enrique Peña Nieto să fie imaginea statului Mexic, al cărui guvernator era acesta din urmă. În 2008 Angelica Rivera anunța public divorțul de Jose Alberto Castro. În luna noiembrie a aceluiași an, Enrique Pena Neto, cel care avea mai târziu să devină președintele Mexicului anunța că are o relație cu Angelica Rivera. Din acel moment actrița nu a mai jucat în nicio producție. 

 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare