; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelica Rivera se mărită cu un guvernator

24 November 2010

Telenovelista Angelica Rivera, devenită celebră la noi în ţară cu rolul din telenovela Stăpâna' (difuzată în trecut de Antena 1), şi-a găsit fericirea în braţele lui Enrique Peña Nieto (44 de ani), Guvernatorul Mexicului. Cei doi urmează să-şi unească destinele sâmbătă, 27 noiembrie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în imensa Catedrală din oraşul Toluca.

.

Mă simt ca orice logodnică mexicană entuziasmată de faptul că se va căsători. Nu contează că Enrique şi eu suntem persoane publice', a declarat actriţa în vârstă de 40 de ani, citată de peopleenspanol.com.

La nunta ei, Angelica va purta o rochie creată de designerul Macario Jimenez. Atât cele trei fiice ale sale, Sofía, Fernanda şi Regina, cât şi cele ale viitorului ei soţ, Paulina şi Nicole, vor fi îmbrăcate tot de Jimenez. Martori la ceremonie vor fi fraţii celor doi, Manuel şi Carolina Rivera Hurtado, din partea Angelicăi, şi Arturo şi Ana Cecilia Peña Nieto, din partea Guvernatorului.

Angelica va avea o coroniţă împrumutată de la sora ei Adriana şi o jartieră albastră primită cadou de la sora ei Carolina. Cei doi viitori soţi au anunţat deja că nu vor pleca în luna de miere.

.

O campanie i-a adus împreună

Angelica (actriţa care ultima oară a fost văzută pe micile ecrane de la noi în telenovela difuzată de Acasă, Tequila cu suflet de femeie') şi Enrique s-au cunoscut în 2008, când actriţa a fost imaginea campaniei 300 compromisos cumplidos' (300 de promisiuni împlinite'), organizată de Guvernul mexican.

Enrique a început însă să-i facă curte Angelicăi în iunie 2008, după terminarea campaniei. Deşi ei au fost deseori văzuţi în public la diferite evenimente şi poza lor a apărut pe coperta revistei Quien, Guvernatorul a mărturisit că au o relaţie de-abia după câteva luni într-o emisiune TV.

Cei doi s-au logodit anul acesta, în februarie, Enrique oferindu-i inelul de logodnă Angelicăi în cadrul unei vizite la Vatican.

.

Fiecare cu drama lui

Atât Angelica cât şi Enrique au câte trei copii din mariajele anterioare.

Atât Angelica cât şi Enrique au câte trei copii din mariajele anterioare.

Prin mediatizarea relaţiei cu Angelica Rivera, Enrique Peña Nieto a fost acuzat de opozanţii partidului său că încearcă să-şi facă publicitate, mai ales că, în 2012, va candida pentru funcţia de preşedinte al Mexicului.

Dacă în 2008 Angelica a terminat o relaţie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete, la rândul său Enrique nu a fost ocolit de drame. În 2007, soţia sa, Monica Pretelini, a murit în urma unui blocaj respirator lăsând în urmă două fete şi un băiat.

Tot în 2007, maşina în care se aflau copiii lui Enrique Peña Nieto a fost atacată de o bandă de criminali, iar cei cinci agenţi de ordine care îi păzeau pe micuţi au fost omorâţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare