; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelica Rivera ajută sinistraţii

Angelica Rivera ajută sinistraţii din Mexic

25 September 2013

Angelica Rivera ajută sinistraţiiPrima Doamnă a Mexicului a sărit în ajutorul mexicanilor afectaţi de uraganul  Ingrid şi furtuna tropicală Manuel.

Fosta actriţă Angelica Rivera, soţia preşedintelui Mexicului, a mobilizat mai mulţi actori de telenovele, foşti colegi de breaslă, printre care Lucía Méndez, Érika Buenfil, Eduardo Capetillo şi Bibi Gaytán pentru a duce ajutoare oamenilor care au fost afectaţi în Mexic de uraganul Ingrid şi furtuna tropicala Manuel.

Într-un interviu acordat celor de la TVyNovelas', Angelica a povestit că imediat ce aflat de dezastrul natural, produs acum o săptămână, a instituit un centru de prim-ajutor şi a apelat la cât mai multe companii şi organizaţii civile, dar şi la vedete pentru a le duce celor afectaţi apă, alimente şi haine.

[Not a valid template]

Angelica (44 de ani) a mărturisit totodată cum reuşeşte să fie soţie, mamă a şase copii (trei ai ei din primul mariaj, trei ai actualului soţ, Enrique Peña Nieto), dar şi Prima Doamnă a Mexicului.

Când îţi iubesti familia, nimic nu e complicat. Noi, femeile găsim mereu resurse în interior ca să facem faţă la cât mai multe sarcini. Înainte, când jucam în telenovele, le luam pe fetele mele pe platouri. Niciodată nu le-am neglijat'.

De asemenea, Angelica a mai declarat că îi este dor de perioada când juca în seriale precum Stăpâna' sau Tequila cu suflet de femeie', însă că se simte bine în rolul de Prima Doamnă a ţării sale.

Mi-e dor de meseria pe care am făcut-o 25 de ani pentru că mi-a adus multe satisfacţii. Însă ceea ce fac azi este mult peste ceea făceam pe platouri, unde interpretam un personaj, acum totul este real. Angelica Rivera lucrează pentru ceilalţi fără să aibă un rol'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare