Homepage  / Știri

Angelica Rivera a făcut nuntă ca-n poveşti

Angelica Rivera a făcut nuntă ca-n poveşti

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele în vârstă de 40 de ani şi-a unit destinul cu Enrique Peña Nieto (44 de ani), guvernatorul Mexicului, în cadrul unei ceremonii fastuase, care a avut loc sâmbătă, 27 noiembrie.

La nunta celor doi, oficializată de arhiepiscopul statului Chihuahua în Catedrala din Toluca, au participat familiile celor doi, prietenii apropiaţi, dar şi înalţi demnitari ai Mexicului. Eventimentul a fost supravegheat de 800 de agenţi de pază, iar la petrecerea care s-a ţinut într-o proprietate a guverunului, Casa de Estatdio de Mexico, au participat 230 de invitaţi.

Angelica Rivera a purtat o rochie creată de designerul Macario Jimenez şi a fost condusă la altar de fiul lui Enrique, Alejandro Peña Pretelini. La nuntă, au participat cei şase copii ai celor doi proaspăt însurăţei, trei fete ale Angelicăi (rezultate din relaţia cu producătorul Televisa, Jose Alberto Castro) şi două fete şi un băiat ai lui Enrique (copiii săi rămaşi în urma căsătoriei cu soţia lui Monica Pretelini Saenz, decedată în 2007).

Angelica şi Enrique sunt împreună din 2008, iar la începutul anului acesta s-au logodit în cadrul unei călătorii la Vatican.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton