; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_9547

FOTO: Angela Gheorghiu a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Copacul”

25 October 2013

Soprana Angela Gheorghiu lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesa Copacul'.

Filmările pentru clipul Copacul' au avut loc la sfârşitul lunii mai, într-un conac părăsit de pe domeniul fostului Palat Ghika, în regia lui Bobby Păunescu, iar director de imagine a fost Viorel Sergovici.

[Not a valid template]

Am ales să lucrez cu Bobby Păunescu pentru că îmi place înclinarea sa desăvârşită către bun gust în film. Suntem amândoi onoraţi de această colaborare. În momentul în care mi-a promis că va face acest clip mai mult o scenă de film, l-am rugat să-l avem alături ca director de imagine  pe fiul reputatului Viorel Sergovici. Am lucrat mult cu tatăl său şi în ultimii ani am adorat ce a făcut Viorel Sergovici fiul atât de mult, încât nici eu şi nici Bobby nu ne puteam gândi la altcineva', a spus Angela Gheorghiu.

Muzica piesei Copacul' este compusă de Zsolt Kerestely, textul piesei a fost scris de Ovidiu Dumitru şi Zsolt Kerestely, iar orchestraţia a fost realizată de Steven Mercurio.

Zsolt Kerestely a fost extrem de inspirat cu această melodie, dar şi cu alegerea primului interpret, minunatul Aurelian Andreescu! Amândorura le port recunoştinţă pentru că m-au făcut de mică să îmi promit că într-o zi o voi relua în cel mai măreţ mod posibil în România.', a mai spus Angela Gheorghiu.

Puteţi urmări aici videoclipul Angela Gheorghiu – Copacul':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare