; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angela Gheorghiu a lansat un nou album de colinde, Guardian Angel (2)

Angela Gheorghiu a lansat un nou album de colinde, “Guardian Angel”

05 November 2014

După succesul pe care l-a avut, anul trecut, cu albumul de colinde româneşti, O, ce veste minunată!', premiat cu Discul de Aur, Angela Gheorghiu revine cu un nou material discografic pentru Sărbătorile de Iarnă, Guardian Angel'.

[Not a valid template]

Ani de zile am visat să înregistrez colinde româneşti şi internaţionale. Anul trecut, visul s-a implinit, CD-ul cu colinde româneşti a fost lansat. Anul acesta, sunt fericită pentru noul meu disc, de data aceasta cu colinde internaţionale, pe care le iubesc la fel de mult ca şi pe cele româneşti. Am ţinut mult că absolut toate piesele de pe acest album să fie reorchestrate special pentru vocea mea. Am apelat la muzicieni talentaţi din România şi din lume: Steven Mercurio, Julien Painot şi Andrei Tudor, iar rezultatul este unul excepţional', a spus artista.

Noul album al celebrei soprane conţine 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaţionale, printre care Silent Night', White Christmas', O, Tannenbaum', I’ll Be Home For Christmas', piesă interpretată împreună cu Loredana, şi Its Beginning to Look a Lot Like Christmas', duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

Colindele au fost înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Naţională Radio, Corul de copii Radio şi Corul Accoustic.

Repertoriul ales este unul eclectic, veţi descoperi piese în engleză, franceză, germană şi chiar în rusă. Sunt colinde de pretutindeni, am dorit să cuprind frumuseţile acestei muzici atât de populară în toată lumea', a mai adăugat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare