; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angel si Laura

Angel Popescu de la “Mondenii” s-a logodit

27 March 2014

Mondenul Angel Popescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Aleasa inimii lui se numeşte Laura şi, deşi se cunoscut de mai bine de opt ani, Cupidon i-a săgetat abia anul trecut.

Angel si Laura

„Locuim în acelaşi cartier şi ne ştim de vreo 8 ani. În urmă cu 6 ani am avut o discuţie în contradictoriu. În rest, întâlniri accidentale. Nu ne plăceam, nu ne detestam, ne eram indiferenţi unul altuia', mărturiseşte Angel.

Dar cum cine se tachinează se şi iubeşte, la finele anului trecut Mondenul de la Prima TV a ajuns întâmplător la ziua de naştere a actualei iubite.

„Ei, aici twist puternic… Nu ştiu cum, nu ştiu de unde, ni s-a schimbat optica amândurora. Ne-am redescoperit. Sentimente puternice, interferenţe de frecvenţe, afinităţi… N-aş fi crezut! Important este că ne-a plăcut, aşa că am început să ieşim tot mai des', povesteşte Angel.

Şi pentru că dragostea a pus repede stăpânire pe cei doi, s-au gândit să nu piardă timpul şi să ducă relaţia la un alt nivel, aşa că s-au logodit.

Totul este foarte intens, timpul este ireversibil, de ce să-l pierdem? Ne iubim şi ne este foarte bine împreună', încheie Angel Popescu, pe care-l puteţi vedea urmărind „Mondenii' sâmbătă, 29 martie, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare