; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andy Whitfield s-a retras din „Spartacus”

20 September 2010

După ce, cu câteva zile în urmă, creatorul serialului „Spartacus: Nisip însângerat', Steven S. DeKnight, dădea detalii despre sezonul doi al producţiei  difuzate în România de postul HBO şi spunea că vom vedea mai multe scântei între Spartacus (Andy Whitfield) şi Ilithyia (Viva Bianca), protagonistul serialului a renunţat complet la rol.

People.com scrie că Whitfield a aflat de la doctori că i-a revenit cancerul – suferă de limfom non-Hodgkin – şi a decis să se retragă de tot din distribuţie, nemaiurmând să apară în sezonul doi al serialului cu gladiatori. Actorul îşi va continua tratamentul şi a explicat, pentru site-ul amintit, că „mă retrag din excepţionalul proiect «Spartacus» cu mare dezamăgire.

Se pare că este timpul să încep, alături de familia mea, o altă călătorie extraordinară'. Şefii postului american care difuzează serialul în SUA, Starz, i-au urat actorului galez toate cele bune: „Inimile şi rugăciunile noastre sunt alături de Andy şi familia lui în acest moment dificil. Andy nu este doar un actor incredibil, al cărui rol ca Spartacus a impresionat publicul Starz, ci şi un om uimitor, al cărui curaj, putere şi graţie în faţa nenorocirilor ne-a inspirat pe toţi', a spus preşedintele postului, Chris Albrecht.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare