; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andy Whitfield: Continuați „Spartacus” orice ar fi!

13 September 2011

Andy Whitfield nu va rămâne în memoria fanilor săi doar datorită rolului său din „Spartacus : Nisip însângerat', ci și grație bunătății sale, de care a dat dovadă chiar și în ultima parte a vieții lui, scrie uk.eonline.com.

Fostul protagonist al primului sezon din „Spartacus' a pierdut, pe 11 septembrie, lupta cu limfomul, boală de care aflase în urmă cu un an și jumătate.

Într-un interviu pe care l-a acordat cu o lună înainte ca Whitfield să moară, partenera lui, Katrina Law, interpreta sclavei Mira în serial, și-a amintit cât de mult a insistat actorul australian pentru ca proiectul lor să continue, orice ar fi, chiar și după dispariția sa.

„A fost cu adevărat greu să mă gândesc să duc mai departe proiectul fără el', a declarat Law. „Dar a făcut totul să pară mai ușor după ce ne-a dat binecuvântarea lui pentru a continua show-ul… Andy, știind că avem cu toții datorii și vieți personale care trebuie să meargă mai departe, a spus <>', a continuat actrița.

În luna ianuarie, a fost anunțat faptul că Liam McIntyre va prelua rolul jucat până atunci de regretatul Whitfield.

„Andy s-a întâlnit cu Liam și l-a binecuvântat și pe el', a spus Katrina Law.

Serialul “Spartacus” are deja un prequel, “Spartacus: Zeii arenei”, difuzat de asemenea, la noi, de HBO.  A doua serie din “Spartacus”, cea care va continua aventurile vajnicului gladiator (cu Liam McIntyre în rolul avut în primul sezon de Whitfield), va avea premiera internaţională în ianuarie 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare