; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

My Dinner With Herve   HBO

Andy Garcia va juca în remake-ul filmului „Tatăl miresei”. Ce am aflat despre noua producție

25 March 2021

Andy Garcia (64 de ani) va fi vedetă și producător executiv al remake-ului americano-cubanez al filmului „Tatăl miresei', produs de Warner Bros, informează hollywoodreporter.com. 

Noua poveste se va concentra pe o nuntă într-o familie cubano-americană, iar printre producători se va afla compania de producție „Plan B', a lui Brad Pitt. Regia va fi semnată de Gaz Alazraki („Club de Cuervos'), iar celebrul actor de origine cubaneză Andy Garcia, a cărui filmografie numără peste 100 de titluri, a declarat pentru „Hollywood Reporter': „Sunt foarte încântat să joc în „Tatăl miresei', o poveste care a bucurat publicul atât de mulți ani și care va evidenția, de această dată, moștenirea culturală cubaneză. 

Andy Garcia a abordat în cariera sa cele mai diverse roluri, de la celebra trilogie „Nașul' la franciza „Oceans Eleven', de la drame precum „Când un bărbat iubește o femeie' (1994) la muzicaluri („Mamma Mia! O luăm de la capăt') sau comedii romantice („Clubul femeilor dezlănțuite'). Actorul mai are în proiect un film biografic intitulat „Hemingway & Fuentes', despre prietenia dintre Ernest Hemingway și căpitanul de vas Gregorio Fuentes (care va fi interpretat de Andy Garcia), care i-a inspirat marelui scriitor capodopera „Bătrânul și marea'. 

„Tatăl miresei' este cel mai nou film al unei francize extrem de îndrăgite, care a început cu clasicul film omonim din 1950, cu Spencer Tracy și Elizabeth Taylor în rolul părinților unei viitoare mirese, a cărei nuntă îi provoacă mai ales tatălui o avalanșă de îngrijorări și anxietăți. 

O altă versiune de mare succes a fost comedia din 1991, cu Steve Martin și Diane Keaton în rolurile celor doi părinți, regizată de Nancy Meyers. Aceasta a fost, de altfel, evocată într-un moment special găzduit de Netflix America în luna septembrie. Membrii distribuției s-au întâlnit, au revăzut un montaj cu momente memorabile din filmul lui Nancy Meyers și au văzut cum arată casa familiei Banks din film în 2020. Organizat în mijlocul pandemiei, evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri în beneficiul World Central Kitchen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare