; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Voica 1

Andrei Voica este noul MasterChef al României!

15 December 2015

Aseară a avut loc cel mai aşteptat moment al acestui sezon MasterChef': stabilirea marelui câștigător! Claudia, Liviu și Andrei s-au întrecut în finala celei mai urmărite competiții culinare din România, demonstrându-și măiestria în bucătărie prin preparate de 5 stele! Andrei Voica a dat dovadă de multă determinare, concentrare și creativitate culinară, pasiunea pentru gastronomie aducându-i cel mai râvnit trofeu: MasterChef'.

[Not a valid template]

„Pentru mine este o zi mare, ca și cum m-aș fi născut pentru a doua oară. Vreau să continui pe acest drum și să devin unul dintre cei mai buni bucătari din România', a declarat Andrei, câștigătorul MasterChef' România.

Dintre cei 24 de concurenți din bucătăria MasterChef', cei mai buni 3 s-au luptat aseară pentru cel mai râvnit trofeu culinar. Claudia, Andrei și Liviu au uimit pe parcursul competiției cu preparate gustoase, realizate cu mult respect față de ingrediente, dar și cu multă pasiune și creativitate culinară. Din parcursul competițional nu au lipsit momentele tensionate sau micile greșeli, care au fost sancționate cu sarcina de a spăla vasele, precum și testele sub presiune unde au demonstrat că pot depăși situațiile tensionate, meritând să ajungă până în ultima etapă a competiției: marea finală.

Noul MasterChef al României, Andrei Voica, a câștigat pe parcursul competiției 4 probe și a fost căpitan la una singură. La fel ca și ceilalți, a gătit peste 60 de preparate, cel mai remarcat fiind vita cu piure de cartofi și sos verde. Pasionat de fotbal și pescuit, Andrei s-a înscris la MasterChef' dornic să învețe lucruri noi, să-și îmbogățească vocabularul culinar. Pentru Andrei, MasterChef' a reprezentat și „o oportunitate de a mă întoarce acasă, o oportunitate de a-și îndeplini un vis, acela de a deveni bucătar profesionist!'.

Inscrierile pentru noul sezon MasterChef' s-au deschis! Dacă ești pasionat de gătit, dacă îți dorești să iei parte la o călătorie culinară de excepție intră și înscrie-te pe www.masterchef.protv.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare