Homepage  / Televiziune

Andrei Ursu și Vlad Condurache, eliminați de la Asia Express 2024. Primele declarații

Andrei Ursu și Vlad Condurache, eliminați de la Asia Express 2024. Primele declarații
17

de Roxana Mirea,

Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați de la Asia Express, în ediția de miercuri, 18 septembrie 2024, difuzată la Antena 1. Cei doi au intrat la cursa pentru ultima șansă alături de alte două echipe. Iată care a fost reacția lor după ce au văzut că totemul din cufăr este roșu.  

Andrei Ursu și Vlad Condurache, eliminați de la Asia Express 2024 

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată miercuri, 18 septembrie 2024, la Antena 1. trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă. Andrei Ursu și Vlad Condurache, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au fost perechile situate pe ultimele locuri la întrecerea din ziua precedentă, intrând automat în cursa pentru ultima șansă. Lor li s-au alăturat Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, în urma votului strategic de la careu.

„A fost o zi grea. Cât de obositor e să alergi printr-un oraș atât de aglomerat. Nu mai vorbim de probe și căldură. Prima echipă care se salvează și nu e neaparat ordinea venirii la mine este echipa formată din Oana și Mișu”, a spus Irina Fodor. 

Ai bucuria că ai ieșit din asta și ai scăpat. Am scos-o la capăt. M-am uitat la Adi, era transifigurat”, spun Oana și Mihai. 

Echipa care se salvează de la o eventuală eliminare în această seară este formată din Adi și Cosmin!”, anunță Irina Fodor. 

Andrei Ursu și Vlad Condurache, eliminați de la Asia Express 2024. Primele declarații (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Așadar, echipa de pe ultimul loc a fost cea formată din Andrei Ursu și iubitul lui.  

„Știam că am ajuns ultimii, am dat to ce am putut. Noi ne-am distrat teribil până acest moment. Nu am niciun regret. Nu mai vreau să zic de ghinioane că e penibil. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că v-am întâlnit pe toți. Dacă nu o să mai fim în competiție, asta e, noi am încercat. Sfatul nostru e să nu uitați de valorile și principiile voastre, să vă păstrați verticalitatea!”, spune Andrei Ursu. 

„Tot ce am văzut noi ne-a făcut să vă iubim, mereu ați ajuns cu zâmbetul pe buze la mine. Cu armonie, relaxare. Nu o să vă mai fierb, să vedem ce se află în această cutie! E roșu!”, spune Irina Fodor. 

Drumul nostru la Asia Express se încheie aici. Mulțumim, Asia Express. A fost o super experiență”, a declarat Andrei.  

M-am ofticat. Mă oftic pentru că vrei să rămâi în joc cât mai mult și să mergi cât mai departe”, a spus Vlad. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton