; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Stefanescu   tatic (3)

Andrei Ștefănescu s-a obișnuit cu postura de tătic: schimbă scutece, dar cu o condiție!

06 April 2017

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl văd în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent la Te cunosc de undeva!', și-a luat foarte în serios rolul de tătic.

Nu-i mai este frică să-și țină fiul în brațe și nici să-i schimbe scutecele, deși în acest ultim caz preferă încă să fie ajutat de soția sa. Andrei a devenit tată la sfârșitul lunii februarie, când iubita sa, Antonia, i-a dăruit un băiețel, pe nume Ayan Andrei.

Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat (râde)', povestește Andrei.

 Vezi galeria foto >

Concurentul de la Te cunosc de undeva!' mărturisește că, după spusele apropiaților, băiețelul seamănă deocamdată mai mult cu el.

Seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! (râde) Dar sper să semene și cu Antonia, pentru că băieții sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei', mai spune el.

Copilașul va fi botezat la sfârșitul lunii mai sau la începutul lui iunie de Tibi, un bun prieten al lui Andrei, și de mama acestuia.

Nu știu dacă va avea o tematică anume dar, cu siguranță, va fi un botez minunat', ne asigură Andrei.

Componentul trupei Alb Negru' recunoaște că, o dată cu venirea pe lume a fiului său, viața i s-a schimbat în totalitate.

Sunt mai liniștit și mai fericit și simt că viața mea a devenit mai importantă', mai spune acesta.

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Andrei Ștefănescu va urca din nou pe scena de la Te cunosc de undeva!', pentru o nouă transformare alături de bunul său prieten, Liviu Vârciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare