; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_IMG 20160628 WA0004

Andrei Ștefănescu („FANtastic Show”) a fost în vacanță în Italia

29 June 2016

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea începând de sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, în noua producție „FANtastic Show', s-a întors de curând din vacanța din Cinque Terre, regiune situată pe coasta stâncoasă a Rivierei Italiene. Andrei a fost însoțit de iubita sa, Antonia, și de un bun prieten al celor doi.

[Not a valid template]

„M-a impresionat totul acolo. Locul de vis cu peisaje rupte parcă din povești, munții care se pierd în mare… Este impresionant să ai în același loc și marea și muntele, să asculți valurile privind pădurea și munții. Oamenii sunt extrem de relaxați, trăiesc o altfel de viață. Aproape tot timpul, merg pe bicicletă, de aceea poate și aerul incredibil de curat. Mâncarea este aproape în totalitate bio, provenită din culturi proprii. Măsline, lămâi, toate sunt la discreție. Am mâncat multe brânzeturi deosebite, prosciutto, care este senzațional, și multe specialități de salam. Pizza este senzațională, la fel și fructele de mare. De asemenea, am remarcat străzile lor impecabile. Există tuneluri prin munte, lungi de 4-5 km, în care asfaltul este mai bun decât cel de pe pistele de decolare de pe aeroportul Otopeni. Regiunea aceasta mi s-a părut un loc ca de pe o altă planetă', povestește Andrei.

În vacanța din Italia, Andrei Ștefănescu a trăit și experiența unui cutremur. „L-am simțit în camera de hotel, în timp ce mă odihneam după-amiază. M-am speriat puțin, dar a trecut și am avut o zi frumoasă, după aceea. Oricum, nu mai simțisem de mult adrenalina unui asemenea incident', mai spune el.

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, prima ediție a emisiunii FANtastic Show', prezentată de Florin Ristei, îi va aduce față în față în postura de rivali și căpitani de echipă pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu. Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta. În prima ediție a show-ului, echipa roșie, condusă de Andrei Ștefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu, pe când cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componență pe Maria Buză și CRBL.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare