; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Ștefănescu va prezenta alături de Nasrin Ameri matinalul de weekend la Antena Stars

Andrei Ștefănescu a plecat de la cârma emisiunii „Star Matinal”. Cine l-a înlocuit

03 June 2019

Andrei Ștefănescu a plecat de la cârma emisiunii “Star Matinal”. Haiosul prezentator a fost înlocuit de doi colegi de breaslă, Flick și Popescu, de la Radio Zu. 

Andrei Ștefănescu va sta departe de platourile de filmare de la „Star Matinal' doar o lună și jumătate, timp în care emisiunea va fi moderată de Flick și Popescu alături de Nasrin, dar și Chef Cristian Andrei Olteanu: 

„Nu dansez… nu trebuie să ne adaptăm emisiunii. Poate şi emisiunea să se adapteze la noi… Eu văzând imaginile, tind să cred că Andrei e plătit la dans. Practic a plecat Andrei şi am venit noi doi. O să fie şi Nasrin. Şi Roxana şi bucătarul… Andrei a fost atât de tare încât e nevoie de doi oameni care să-l înlocuiască', – a declarat Flick la Xtra Night Show. 

Andrei Ștefănescu și-a luat la revedere de la public ieri, cand a și dezvăluit care este motivul pentru care a fost nevoit să facă această schimbare: 

 

„Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie', – a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars. „Îţi spunem că te iubim şi că o să ne fie tare tare dor de tine. Oficial, aceasta este ultima emisiune a lui Andrei Ştefănescu împreună cu noi. Atenţie, nu definitiv, ci pentru o lună jumătate', – a completat Nasrin. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare