; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Stefanescu

Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat

19 June 2020

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații cu privire la infectarea cu COVID-19, după ce acesta a luat contact cu Marcel Pavel, confirmat și el cu virusul.

Artistul se află momentan internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, acolo unde este internat și Marcel Pavel. Dacă Marcel Pavel a avut simptome, lucru pe care l-a declarat și el, Andrei Ștefănescu spune că nu a avut absolut nimic. Oficialii postului i-au obligat pe toți concurenții să își facă testul, pe cei care au luat contact în ultimele zece zile cu Marcel Pavel, ceilalți nefiind obligați să o facă.

„Sunt asimptomatic si astept cu mare nerabdare sa calc din nou pragul acestei emisiuni, Te cunosc de undeva. Nu am niciun fel de nicio problema. Medicii mi-au spus ca oricand starea unui asimptomatic se poate degrada. Trebuie sa stau sub supravegherere. Nu m-am gândit niciodată că aș putea să mă îmbolnăvesc, dar există un risc. Eu mi-am asumat riscul, am venit să filmez și asta este, se întâmplă. Sunt convins că o să fim bine’, a spus Andrei în cadrul unei intervenții telefonice pentru emisiunea „Sinteza zilei', prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Andrei și-a exprimat speranța că totul va fi bine și a mai spus că și-a asumat orice risc, în momentul în care a decis să vină la filmări. El va rămâne sub supravegherea medicilor până în prima săptămână din luna iulie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare