Homepage  / Televiziune

Andrei și Diandra, prima ceartă de la Insula iubirii 2024. Ispita, uimită de reacția nervoasă a concurentului. „A fost un semnal de alarmă”

Andrei și Diandra, prima ceartă de la Insula iubirii 2024. Ispita, uimită de reacția nervoasă a concurentului. „A fost un semnal de alarmă”
15

de Roxana Mirea,

Andrei și ispita Diandra au avut parte de prima lor ceartă, la Insula iubirii, în ediția de marți, 6 august 2024, difuzată la Antena 1. Soțul Cristinei a devenit gelos și a acuzat-o pe Diandra, cea de care susține că s-a îndrăgostit, că ar fi atrasă de un alt concurent. Pentru prima dată, cei doi nu au vrut să mai doarmă împreună, după reacția furibundă a lui Andrei.  

Andrei și Diandra, prima ceartă la Insula iubirii – 6 august 2024 

Andrei Rotaru a dat cu piciorul la 10 ani de căsnicie, după ce s-a îndrăgostit de Diandra, la Insula iubirii 2024. Cei doi nu se mai ascund de camerele de filmat, gesturile lor tandre rănind-o profund pe Cristina. Ba mai mult, Andrei și Diandra dorm împreună și chiar se retrag amândoi în baie, conștienți fiind de faptul că acolo nu pot să fie filmați.  

Totuși, certurile într-un cuplu sunt inevitabile, iar Andrei și Diandra nu sunt vreo excepție. Andrei a acuzat-o pe ispită că este atrasă de Cornel, reprosându-i că sunt anumite priviri între ei.  

Am avut și niște mici certuri cu Diandra”, a spus Andrei, la testimoniale. 

„Încă o dată”, i-a spus el ispitei. 

„Ce încă o dată?”, a întrebat Diandra.  

„Nimic, dar asta faci tot timpul”, a răspuns el.  

Pentru prima dată am simțit un sentimend de gelozie din partea lui, legat de cineva din casă, nu vreau să dau nume neapărat. Când eram în bucătărie, la un moment dat, m-am dus cu Andrei să mânânce și stăteam unul în fața celuilalt și persoana respectivă era lângă noi. Și a venit la un moment dat și mi-a aruncat o privire respectivul și m-am uitat și eu către el și Andrei a înțeles ca și cum ne-am zâmbit și cumva că mi-o caut și eu cu lumânarea, într-o expresie românească”, a explicat Diandra, la testimoniale. 

Andrei și Diandra, prima ceartă la Insula iubirii – 6 august 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andrei, reacție nervoasă, la Insula iubirii – 6 august 2024 

Ulterior, Andrei și Diandra s-au mutat afară și au continuat acolo discuția.  

El se uita la mine, aștepta să îi confirm sau să îi infirm. Eu nu simt nevoia să mă justific sau să mă scuz, că asta ar însemna să mă simt vinovată de ceva. Mai tare s-a enervat atunci. El a luat-o ca și cum îl fac pe el să pară cel care își închipuie chestii, dar și că are o gelozie nefondată. Mie așa mi s-a și părut, oricum”, a mai adăugat ispita.  

„Eu doar când nu vreau să observ, nu observ”, a spus și Andrei. 

Trebuie să te întrebi pe tine însuți ce îți declanșează asta”, i-a spus Diandra.  

Tu. Făcând-o. Tot timpul. Întreabă-te pe tine, nu pe mine. Eu nu fac nimic. Încerc să fiu liniștit. Nu fac nimic. Tu faci. Dacă mă mai întrebi încă o dată, s-ar putea să nu îți placă ceea ce discutăm acum”, i-a spus el. 

„Pentru mine a fost o chestie pur inofensivă. Pur și simplu, nu mi-am dat seama”, a spus Diandra.  

„Nu e ceea ce vezi tu”, i-a mai spus Diandra lui Andrei.  

Andrei nu a mai suportat, s-a ridicat și a plecat de lângă ea. „Băga-mi-aș piciorul să-mi bag dacă mai stau…” a răbufnit el.  

Mie mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui”, a mai spus Diandra. 

„O să ajung la concluzia că voi pleca singur de aici”, a concluzionat și Andrei, la tesmoniale. 

Soțul Cristinei s-a dus în camera lui, nervos fiind, iar Diandra s-a dus în camera ei. Nu a durat mult, și Andrei s-a dus după ea, cerându-i iertare. Apoi, ispita a mers în camera lui și au domit din nou împreună.  

Pentru mine, a fost un semnal de alarmă chestia asta. Am stat și m-am gândit că, dacă de la o chestie mică, el are o așa reacție, ce s-ar întâmpla la lucruri care chiar ar fi reale? Până la urmă, am ajuns la un numitor comun”, a mai declarat Diandra.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton