Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Rotaru de la Insula iubirii 2024, criticat dur de soacra lui. Mama Cristinei a văzut imagini dureroase cu fiica ei

Andrei Rotaru de la Insula iubirii 2024, criticat dur de soacra lui. Mama Cristinei a văzut imagini dureroase cu fiica ei
13

de Roxana Mirea,

Cristina Rotaru a fost extrem de dezamăgită atunci când l-a văzut pe soțul ei în compania ispitei Diandra, la Insula iubirii 2024. Imaginile compromițătoare au afectat-o mult, făcând-o să se tăvălească pe jos de durere. Mama Cristinei nu a rămas indiferentă în fața acestor scene dureroare și a transmis un mesaj dur la adresa ginerelui ei.  

Andrei Rotaru de la Insula iubirii 2024, criticat dur de soacra lui 

Cristina Rotaru a avut o reacție emoțională intensă, la Insula iubirii 2024, după ce l-a văzut pe soțul ei în compania ispitei Diandra. Andrei Rotaru se simte atras de ispita din sezonul 8, iar această apropiere dintre ei a culminat cu un sărut pe plajă, imagini pe care Cristina nu le-a văzut încă. 

Totuși, la ceremonia focului de marți, 23 iulie 2024, Cristina a fost surprinsă de gesturile făcute de soțul ei față de Diandra. Andrei a flirtat cu Diandra, a vorbit codat cu ea, amândoi și-au scris mesaje în palmă pentru a nu putea fi văzute de camerele de filmat. Toate aceste apropieri au fost o lovitură puternică pentru Cristina, care nu și-a văzut soțul niciodată în asemenea ipostaze.  

„Suntem doi oameni la fel de geloși. Pe mine mă doare să văd aceste imagini cu el, retras în compania unei persoane, chiar dacă nu a făcut nimic. Sunt o actriță bună dacă am știut să disimulez sentimente și respect timp de 10 ani și îmi pare rău că nu am reușit să îi dovedesc în tot timpul ăsta că este iubirea vieții mele”, a spus Cristina. 

M-a luat prin surprindere tot ce am văzut acum. Sunt foarte tulburată. (…) Nu vreau să-l mai văd. Nu înțeleg de ce te grăbești atât de repede să mă învinovățești pe mine când tu dai cu piciorul la o căsnicie. 10 ani, în care am crescut alături de el! Băgam mâna în foc pentru el! Pe mine nu m-a trădat niciodată. E prima oară în 10 ani. Am văzut niște imagini cu soțul meu, unde nu îl recunosc. Jur pe Dumnezeu că eu nu știu încotro s-o iau. E altfel! E malefic. Durerea mă omoară și cam atât (…) M-a omorât pur și simplu și nu trebuie să se ajungă la mai mult”, a spus Cristina printre lacrimi.  

Andrei Rotaru de la Insula iubirii 2024, criticat dur de soacra lui Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Să plece capul în pământ de rușine” 

Văzând toate aceste imagini dureroase cu fiica ei, mama Cristinei nu a rămas indiferentă și a transmis un mesaj dur la adresa ginerelui ei.  

„Capul sus fetița mamei. Nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și respectă. Te iubesc, îngerul meu de copil. Insula iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Dezamăgire Andrei Rotaru totală”, a transmis mama Cristinei Rotaru, pe rețelele sociale.  

„Doamnă, eu sper să fie regizat, sunt șocată, e ireal. E josnic ce face el, asta dacă nu e fake”, a comentat cineva. 

„E foarte real”, a răspuns mama Cristinei. 

„Sper când vedeți o soție distrusă de surpriza urâtă a soțului, să nu mai aveți dubii”, a adăugat soacra lui Andrei. 

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton