Homepage  / Vedete româneşti

Andrei Rotaru (Insula iubirii 2024) a făcut circ la „Mireasă pentru fiul meu”. S-a certat grav cu Mirela Vaida. Imaginile de acum 10 ani

Andrei Rotaru (Insula iubirii 2024) a făcut circ la „Mireasă pentru fiul meu”. S-a certat grav cu Mirela Vaida. Imaginile de acum 10 ani
11

de Roxana Mirea,

Andrei și Cristina Rotaru au venit să își testeze relația la Insula iubirii 2024. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, pe vremea în care erau concurenți la „Mireasă pentru fiul meu”. Ei bine, odată cu apariția lor la „Insula iubirii”, mulți și-au amintit de numeroasele discuții dintre Mirela Vaida și Andrei Rotaru, vedeta fiind atunci prezentatoarea show-ului matrimonial. La un moment dat, Mirela Vaida a spus că nu mai prezintă emisiunea dacă Andrei continuă să fie concurent. Iată imaginile de acum 10 ani.  

Discuții aprinse între Andrei Rotaru și Mirela Vaida, la „Mireasă pentru fiul meu”, acum 10 ani 

Cristina și Andrei Rotaru participă acum la „Insula iubirii”, sezonul 8, însă nu sunt străini de camerele de filmat. Cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, la „Mireasă pentru fiul meu”, unde s-au și căsătorit civil. Show-ul matrimonial era prezentat de Mirela Vaida, care a trecut prin momente de înaltă tensiune din cauza discuțiilor aprinse pe care le-a avut cu Andrei.  

Andrei s-a dovedit a fi un concurent dificil, care a scos-o din sărite pe Mirela Vaida în nenumărate ocazii. La un moment dat, a fost adus un psiholog în emisiune, iar Andrei a refuzat să ia parte la activitatea propusă. 

Cu un astfel de caracter nu lucrez. Îmi pare foarte rău. Nu sunt obligată. Nu mă ia nimeni peste picior, nu discutăm”, a răbufnit Mirela Vaida în direct, la acea vreme.  

„Dar dumneavoastră când mă faceți necioplit? Vi se pare atitudinea dumneavoastră mai bună decât a fost a mea ca să mă faceți necioplit? Nu aveți niciun argument. Dumneavoastră nu mă respectați”, i-a răspuns Andrei.  

Discuții aprinse între Andrei Rotaru și Mirela Vaida, la „Mireasă pentru fiul meu”, acum 10 ani  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Să vină cineva și să îl ia pe Andrei. Nu merg mai departe cu discuția până nu pleacă Andrei de aici. (…) Ori rămâi în emisiune și te comporți cum trebuie”, a spus Mirela Vaida. 

Dumneavroastră luați o sumă de bani ca să veniți aici”, i-a mai spus Andrei Mirelei.  

Tu nu iei bani în emisiunea asta? Tu pentru ce stai? Ai venit aici să iei un premiu”, i-a spus prezentatoarea TV. 

Am venit pentru iubire, nu să iau un premiu”, i-a răspuns Andrei.  

Repet. Eu cu astfel de concurenți nu vreau să discut. Nu pot să fac o emisiune. Îmi doresc ca staff-ul să ia o decizie în ceea ce îl privește pe Andrei pentru că eu nu vreau să am de-a face cu astfel de oameni care nu au bun-simț”, a mai spus Mirela Vaida.  

Andrei și Mirela Vaida, certuri continue la „Mireasă pentru fiul meu” 

Acesta nu a fost un moment singular. Discuțiile dintre Andrei și Mirela Vaida au continuat pe parcursul sezonului.  

„Nu mi-ai comentat, că nu-mi comentezi tu mie! Ai comentat ce ai spus tu pe material. Nu-mi faci mie un seerviciu dacă comentezi. Te rog frumos! Atâta respect vreau. Când vorbesc eu, să nu mă mai întrerupi”, i-a spus Mirela lui Andrei.  

„Faceți-mă de râs! Asta încercat să faceți acum. Nu mai am niciun respect față de emisiunea asta. Nu aveți niciun respect față de mine”, a spus Andrei nervos, în timp ce s-a ridicat de pe canapea și a ieșit din emisiune.  

„Cu astfel de obrăznicii chiar nu ar rost. Să-i dați microfonul jos lui Andrei, că nu vreau să începem emisiunea așa”, a spus Mirela Vaida.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton