Homepage  / Televiziune

Andrei o acuză pe Cristina de falsitate, la Insula iubirii 2024. „A fost o durere la vrăjeală”. Cornel a răbufnit

Andrei o acuză pe Cristina de falsitate, la Insula iubirii 2024. „A fost o durere la vrăjeală”. Cornel a răbufnit
11

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii a fost difuzată luni, 29 iulie 2024, la Antena 1, iar Andrei a văzut imagini cu reacția Cristinei după ce el a fost surprins în ipostaze tandre cu Diandra. Deși a văzut-o plângând, Andrei a spus despre soția lui că este falsă și că nu crede în lacrimile ei. Cornel s-a enervat și a avut o reacție dură față de Andrei.  

Andrei o acuză pe Cristina de falsitate, la Insula iubirii – 29 iulie 2024 

În ediția de luni, 29 iulie 2024, a emisiunii Insula iubirii, Andrei a văzut cât de afectată a fost soția lui după ce l-a văzut în ipostaze tandre cu Diandra. Totuși, el a susținut că a suferit mult în relația cu Cristina și că i-a lipsit afecțiunea și iubirea.  

Cred că se poate mai mult de atât, se poate să primești și atitudine și sinceritate. Mai mult decât decența pe care mi-a oferit-o, loialitate, respect. Eu nu am căutat respect, eu tot timpul i-am cerut dragoste. Pentru mine relația cu Cristina a fost și este în continuare, că nu ne-am despărțit, destul de dureroasă. Ce am cerșit a fost dragostea ei și nu prea s-a întâmplat. Am discutat chestiile astea cu Cristina de 10.000 de ori”, a spus Andrei, potrivit a1.ro.  

Întrebat de Radu Vâlcan cum crede că va primi Cristina imaginile cu el și Diandra, Andrei a răspuns: 

Cu siguranță va plânge. Să plângi nu însemană că ești o persoană puternică. Mi se pare că o persoană slabă plânge, sau o persoană care vede doar ce i s-a întâmplat ei. Eu am rezonat și cu ea și cu mine și am adunat și eu destul de multe și nimănui nu i-a păsat”. 

Andrei a văzut imagini cu Cristina plângând și suferind la vederea imaginilor cu el și Diandra. Andrei consideră că lacrimile soției lui au fost false și că a disimulat durerea.  

Mi-au lipsit tandrețea, pasiunea, iubirea. Am luptat unul pentru celălalt. Mai mult ea din comoditate pentru că îi ofer ce are nevoie o persoană să fie ea bine. Nu am vrut să renunț niciodată la iubirea mea față de ea. Nu m-a surprins deloc plânsetul Cristinei slab. A fost o durere la vrăjeală. (…) 

I-am reproșat durerea pe care o am cel puțin 15 ore pe zi. Dacă ți-aș da suferința mea, mai degrabă faci pușcărie. Se simte și acum, dar mai mult ca pe o dezamăgire”, a mai spus soțul Cristinei. 

Andrei o acuză pe Cristina de falsitate, la Insula iubirii – 29 iulie 2024  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cornel a sărit în apărarea Cristinei 

Pe măsură de Radu Vâlcan prezenta imaginile cu Cristina, Cornel dezaproba reacțiile lui Andrei. Acesta nu a tăcut și i-a spus colegului său faptul că o critică doar pe Cristina, fără ca el să își asume vreo vină.  

Când a văzut-o pe a lui că plânge și că e distrusă el n-a mișcat nimic. Și tot el e cel care spune că o iubește enorm și că a făcut totul în relația lor”, a spus Cornel, vizibil deranjat de discursul lui Andrei de la bonfire. 

Andrei o acuză pe Cristina de falsitate, la Insula iubirii – 29 iulie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Cornel: De ce dai numai în ea? Numai în ea dai. Ați fost doi, bă! Nu sunt de acord cu ce spui tu! 

Claudiu: Poate ăsta e șocul de care ea are nevoie pentru a fi Cristina pe care el și-o dorește 

Andrei: În sfârșit o persoană normală, care gândește normal, cerebral. 

Cornel: Nu face apropouri, normal. Mi-am spus părerea.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton