; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Nourescu preia matinalul Dolce Sport, “Morning Sport”

07 January 2013

Începând de luni, 7 ianuarie, jurnalistul Andrei Nourescu va prezenta noul program matinal de la Dolce Sport. Formatul emisiunii este unul dinamic şi va fi intercalat cu jurnale de ştiri şi transmisii live. Morning Sport' va începe de la ora 10, zilnic, de luni până vineri.

Andrei Nourescu are 40 de ani şi o experienţă de 20 de ani în presă. Este singurul jurnalist din România care a fost prezent la ultimele 6 ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, practic la toate Olimpiadele de vară din ultimele două decenii. A scris trei cărţi, una din ele premiată drept cartea anului în 2004, iar alta fiind singurul titlu în limba română din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

Este laureat cu multe premii, printre care de două ori consecutiv « Reporterul Anului » şi alte 4 nominalizări la Premiile Ioan Chirilă, un premiu APS.

Am încheiat un an în care am moderat câte 5-6 emisiuni în fiecare weekend şi simţeam nevoia de o schimbare. Vom avea un matinal dinamic la Dolce Sport cu multe noutăţi şi cu informaţii cât se poate de proaspete', spune Nourescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare