; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney Channel se pregăteşte de lansarea “Plaja Adolescenţilor”

09 August 2013

Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii a show-ului “X Factor”, şi Loredana Ciobotaru, cunoscută din show-ul “Vocea României”, se pregătesc de lansarea “Plaja Adolescenţilor”, un film original Disney Channel ce va fi lansat anul acesta.

Cei doi au intrat în pielea cuplului de protagonişti şi şi-au făcut de cap la şedinţa foto inspirată de film.

seb_1010a

Picture 1 of 5

“Vara nu se termină niciodată sau cel puţin nu ar trebui. Cam despre asta e filmul. Este plin de viaţă, culoare şi dinamism, cu o coloană sonoră care te face să te ridici de pe scaun. Personajele trăiesc ceva ce ne dorim cu toţii în ultima zi de vară: încă o vară”, a declarat Andrei Leonte, la finalul şedinţei foto.

“Îmi place personalitatea personajului feminin, Mack, şi chiar ne asemănăm: suntem amândouă curajoase şi nu renunţăm uşor când ne dorim să obţinem ceva”, a spus Loredana Ciobotaru.

“Plaja Adolescenţilor” prezintă povestea unui cuplu de surferi adolescenţi, Brady şi McKenzie, care se lasă purtaţi de ultimul val al verii, ce îi poartă în mod misterios într-un film clasic cu petreceri pe plajă, numit “Wet Side Story”, din 1960. Acolo, domină o rivalitate între motociclişti şi surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plajă.

În distribuția filmului se află Ross Lynch (actor în “Austin & Ally” și component al trupei R5) în rolul lui Brady și Maia Mitchell (cunoscută din serialul “The Fosters”, o producție ABC Family) în rolul lui McKenzie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare