; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Leonte, câştigătorul “X Factor”, a lansat primul său single

14 February 2012

De Ziua Îndrăgostiţilor, Andrei Leonte, câştigătorul show-ului X Factor', transmis anul trecut de Antena 1, a lansat primul său single din carieră, „Radio Girl (Love on heavy rotation)', o melodie de dragoste produsă de Laurenţiu Duţă, Andrei fiind cel care a scris versurile.

Mai mult, Andrei Leonte va concerta astă seară la evenimentul organizat de Radio Zu de Valentines Day, Zu loves YOU', în Afi Palace Cotroceni. În cadrul acestui concert, vor cânta mai mulţi artişti cunoscuţi de la noi.

Connect-R, Smiley, Andreea Bănică, Narcotic Sound & Christian D, Corina, Tom Boxer şi Morena vor cânta fiecare o piesă de dragoste cunoscută de către toţi iubăreţii prezenţi la mall.

Buzdugan şi Morar au decis ca în ziua concertului să se mute cu tot cu microfoane şi butoane la mall. Cei doi vor transmite matinalul din studioul „ZU Loves YOU', care se află în imediata apropiere a scenei. Începând cu ora 16.00 în direct din Afi Palace Cotroceni va transmite Răzvan Popescu, iar Mircea Badea i se va alătura de la ora 18.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare