; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Leonte, câştigătorul „X Factor”, a avut o viaţă grea

09 January 2012

În ultimii şase ani, Andrei Leonte s-a pregătit serios pentru cariera de cântăreţ. Necazurile abătute asupra lui nu l-au îndepărtat de la drumul ales, iar victoria de la „X Factor' a devenit pista sa de lansare în muzică.

Andrei Leonte îşi va aminti mereu de prima zi din 2012, când a adunat 51% din voturile telespectatorilor în finala „X Factor'. Orice este posibil acum pentru ieşeanul de 22 de ani, care speră să transforme reuşita de la show-ul Antenei 1 într-o carieră muzicală. „Am intrat deja în studio pentru o super-colaborare. Sperăm să fie gata până se întoarce Mihai (n.r. – Morar) din vacanţă'.

Deşi acum este mai bogat cu 200.000 de euro (impozabili), viaţa lui Andrei Leonte n-a fost presărată cu roze. Părinţii săi au fost nevoiţi să plece la muncă în Italia, după ce au rămas fără casă ca urmare a unei escrocherii.

Îi vizita „o dată, de două ori pe an. Timpul mi-l organizam după programul lor – când erau la serviciu, eu mergeam în Brescia să cânt pe stradă, iar seara ne întâlneam cu toţii la masă'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare