; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leonte vacanta2

Andrei Leonte a făcut turul Europei cu maşina

17 September 2014

Toamna se numără bobocii, dar şi proiectele pe care vedetele le-au pregătit după ce şi-au încărcat bateriile în vacanţă. Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon „X Factor', show difuzat de Antena 1, se poate lăuda cu o vacanţă plină de adrenalină: artistul a vizitat Europa cu maşina:

[Not a valid template]

„Am ales să merg cu maşina, pentru că nu mai făcusem asta şi voiam să nu mai pierd farmecul locurilor în care mi-am propus să mă mut cândva. Nu doream să mă urc în avion şi să mă trezesc la 2000 de kilometri distanţă, voiam să am şansa să văd locuri superbe şi să mă deconectez, ceea ce s-a şi întâmplat', povesteşte Andrei Leonte.

Invitat în emisiunea „Popescu şi Flick', show ce poate fi urmărit la ZUTV de luni până joi, de la 22:05, Leonte a mărturisit că vara asta a fost, într-adevăr, o aventură. Şi-a vizitat părinţii stabiliţi în Italia, dar a şi adunat mulţi kilometri la bord, în timp ce a cutreierat cele mai frumoase oraşe: Roma, Florenţa, Nisa sau Monte Carlo.

Mai mult decât atât, Andrei mărturiseşte că, deşi a fost în vacanţă, a stat cu gândul la proiectele noi pe care le pregăteşte pe blogul şi videoblogul său.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare