; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Gheorghe (2)

Andrei Gheorghe revine la Pro FM

06 September 2014

Vocea incofundabilă a lui Andrei Gheorghe va fi din nou prezentă în difuzoarele radiourilor din 15 septembrie, între orele 6:30 și 10:00.

Andrei Gheorghe (2)

„Revin la postul care m-a consacrat, mă simt ca și cum m-aș întoarce acasă după o lungă călătorie. Și unde e cel mai plăcut loc, dacă nu acasă? Consider că fără radio, ar fi prea liniște în lume. Pentru mine radioul este modalitatea de a interacționa cel mai ușor cu o masă cât mai mare de oameni, având în vedere că radioul este omniprezent în viața cotidiană', a declarat Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în cadrul postului ProFM în 1996 cu celebrul talk show-ul „Midnight Killer', producție care a stabilit un record la nivel național: o emisie live de 24 de ore. Anul următor, mai exact pe data de 12 august 1997 a fost lansată emisiunea „13-14 cu Andrei', primul și cel mai longeviv talk show din rândul posturilor de radio comerciale.

Vocea inconfundabilă, umorul și cinismul sunt atuurile cu care Andrei Gheorghe va realiza o emisiune fresh, un produs unic pe piața radiourilor din România. Nu-l pierde din 15 septembrie, de luni până vineri între 6:30 și 10:00!

Greeg și Onuc rămân în echipa ProFM, Greeg făcând parte din echipa emisiunii matinale, iar Onuc rămâne gazda emisiunii de weekend „Top 30 Airplay'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare