; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Gheorghe face emisiune în Moldova

10 September 2010

Omul de televiziune va realiza, din această toamnă, un talkshow la postul de televiziune moldovean Prime, relatează HotNews.ro. Emisiunea se va numi Salutare, naţiune! Cu Andrei Gheorghe' şi va fi difuzată la sfârşitul fiecărei săptămâni.


.

Andrei Gheorghe a fost atras încă de acum câţiva ani de ideea intrării pe piaţa TV din Moldova

Andrei Gheorghe a fost atras încă de acum câţiva ani de ideea intrării pe piaţa TV din Moldova

Potrivit unui comunicat al televiziunii Prime, citat de jurnalistul Iulian Comanescu pe blogul său, Comanescu.ro, show-ul este produs de compania românească Indie Studio, în colaborare cu casa de producţie moldoveană Media Production.

Într-o discuţie cu HotNews.ro, Gheorghe nu a menţionat data la care va începe emisiunea, spunând doar că în fiecare ediţie vor exista două tabere care îşi vor expune părerea despre subiectele de actualitate din ţara vecină.

Temele vor fi alese din realitate şi voi lucra cu o echipă de consultanţi care vor creiona aceste teme', a menţionat Gheorghe.

El a mai spus că a fost atras de ideea intrării pe piaţa TV moldoveană de mai mulţi ani. Aveam de foarte mult timp în gând Moldova, cred că din perioada Realitatea – acum 4-5 ani (…) Moldova este cel mai interesant spaţiu'.
.
Cel mai important post moldovean

Potrivit comunicatului Prime, publicat pe Comanescu.ro, Salutare, naţiune!' va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 19.00. De asemenea, în ea, personaje relevante se confruntă pornind de la teme cu impact larg ca succesul, migraţia forţei de muncă, raportul dintre moldoveni şi români sau statutul femeii'.

Postul Prime, cel mai de succes din statul de peste Prut, a debutat cu o grilă bazată pe redifuzarea programelor televiziunii naţionale din Rusia, ORT (acum Pervîi Canal), în 1995.

Începând de acum 11 ani, Prime a început să producă ştiri şi emisiuni locale, ajungând la o cotă medie de piaţă de 35% şi înregistrând cote de audienţă de până la 80%, cu show-uri ca Fabrica de Staruri', potrivit datelor furnizate de TNS.

Suntem bucuroşi de parteneriatul cu Andrei Gheorghe, un jurnalist cu renume, şi suntem nerăbdători să începem producţia, care sperăm să fie o producţie de referinţă pentru piaţa media din Republica Moldova', au declarat reprezentanţii Prime, citaţi în comunicatul emis de post.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare