; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei ciobanu survivor romania razboinici

Andrei, fost concurent Survivor România, explică de ce unele fete dorm cu băieții în camp

01 April 2021

Andrei Ciobanu, fost concurent Survivor România, spune că nu se formează relații la emisiune, chiar dacă în cazul lui a fost altfel, pentru că s-a cuplat cu Karina. El a vrut să clarifice anumite aspecte, după ce a observat că telespectatorii se întreabă de ce unele fete din emisiune preferă să doarmă cu câte un băiat, unul lâmgă altul ghemuiți sub pătură, și nu cu o altă fată.

'Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile, deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc… Băi, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo. Și nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Domnicană: ziua este cald, cumva cred că sunt 27, 28, cred că 30 de grade dar seara este foarte frig. Băi, fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbărcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține. Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate trei câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul', a spus Andrei Ciobanu pe vlogul său de pe Youtube.

Cine e Andrei Ciobanu de la Survivor România 

Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul National de Arte George Apostu din Bacău, și solist într-o formație care cântă la evenimente. 

Un pas important în cariera sa artistică a fost în anul 2011 când a întors  3 scaune la 'Vocea României', unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Apoi, în 2013 și 2015 a participat la 'X-Factor', unde a fost de două ori în echipa Deliei Matache.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare