Homepage  / Televiziune

Reacția lui Andrei după ce văzut-o pe Cristina în ipostaze tandre cu Eric, la Insula iubirii 2024. „E dureros și pentru mine”

Reacția lui Andrei după ce văzut-o pe Cristina în ipostaze tandre cu Eric, la Insula iubirii 2024. „E dureros și pentru mine”
14

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Insula iubirii a fost difuzată luni, 19 august 2024, la Antena 1, iar flacăra ispitei s-a aprins pe insula băieților pentru a doua oară. Așadar, Radu Vâlcan a avut o veste nu tocmai bună pentru unul dintre concurenți. „Flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei”, a fost anunțul făcut de prezentatorul TV. Iată cum a reacționat Andrei, după ce a văzut-o pe Cristina în ipostaze tandre cu Eric.  

Flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei, la Insula iubirii – 19 august 2024 

Flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei, în ediția de luni, 19 august 2024, a emisiunii Insula iubirii.  

Foarte bine. Mă bucur, deocamdată. Nu ne-am impus limite. Ne-am dat liber să ne cunoaștem și să știm cine suntem”, a spus Andrei, după ce Radu Vâlcan i-a spus că flacăra ispitei s-a aprins pentru el.  

În imagini, Andrei a văzut o Cristina schimbată. Soția lui nu mai plânge după el ș încearcă să se detașeze de durerea pe care a simțit-o atunci când și-a văzut soțul îndrăgostit de ispita Diandra. Cristina s-a apropiat foarte mult de Eric. Cei doi merg în mare împreună, se îmbrățișează, se țin de mână, iar ispita face gesturi romantice la orice pas. 

Flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei, la Insula iubirii – 19 august 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Andre nu crede că iubirea Cristinei a fost reală 

În acele imagini, Cristina mai spunea că e resemnată în privința lui Andrei pentru că a văzut că e îndrăgostit de Diandra. 

Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal ceea ce face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum”, a spus Andrei despre imaginile pe care le-a vizionat.

Inițial, Andrei a spus că nu este deranjat de imaginile pe care le-a văzut cu soția lui și că se bucură să o vadă zâmbind, precizând că ea are nevoie de cineva care să o facă fericită așa cum nu a fost lângă el.  

Noi nu ne potrivim din cauză că eu îi ofer alte sentimente. Conexiunea noastră este greșită. Nu o condamn și nu o condamn. Am încercat atâția ani și nu am ce să fac. E o luptă degeaba. E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem”, a spus Andrei la bonfire. 

Deși nu a vrut să recunoască, Andrei a fost vizibil deranjat de imaginile pe care le-a văzut cu soția lui și ispita Eric. Acesta a mărturist că nu crede că ea l-a iubit cu adevărat din moment ce s-a putut apropia așa de repede de un alt bărbat doar pentru că l-a văzut pe el îndrăgostindu-se de o altă femeie.  

Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. (…) Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis “eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea”. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. (…) Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în două zile când m-ai văzut cu cineva? Tu ai venit, ți-ai spus punctul de vedere și tu te-ai desprins atât de repede. Cam aici este răspunsul meu, fiind dureros. Eu nu consider că vrea să se răzbune pentru că pe mine nu m-a iubit. Nu consider că cineva te iubește și spune: „nu pot să-mi arăt iubirea””, a zis Andrei la bonfire. 

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton