; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (1) (1)

Andrei Duban revine în „Ferma vedetelor” cu susținători

03 May 2018

Marea finală de la Ferma vedetelor se apropie! După aproape trei luni de stat în fermă concurenții simt dorul de casă și de familie mai tare ca oricând. Ieri seară, o parte dintre concurenți au primit vizitele celor dragi, iar reîntâlnirea a fost una foarte emoționantă. În această seară, de la 21:30, Andrei Duban revine în Ferma vedetelor împreună cu alți susținători pentru fermerii rămași în competiție.

 

Vladimir Drăghia a fost ales fermierul săptămânii, iar decizia lui de a-i pune pe Rona și Dinu Maxer servitori, a venit la pachet cu nominalizarea lui Dinu ca prim duelist. Grațiela Duban, Vladimir Drăghia și Dinu Maxer vor fi norocoșii fermieri care vor primi vizite din partea celor dragi. În această seară telespectatorii vor fi martorii unor întâlniri emoționante și pline de dor între Andrei și Grațiela Duban, dar și între Deea și Dinu Maxer.

Concurenții vor avea partea și de un festin pe cinste și vor face un concurs de ceaune cu ajutor din partea localnicilor, al Monicăi și al lui Nea Rață! Ei se vor strânge în jurul focului și se vor distra.

În această seară telespectatorii vor vedea ultimul duel din Ferma vedetelor înainte de votul decisiv! Pe cine va alege Dinu ca adversar la duel, în ce probe se vor lupta cei doi și cine va reuși să învingă și să continue lupta pentru marele premiu rămâne de văzut, numai la PRO TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare